Logo ML Housing

Gebeld worden?

Vul uw telefoonnummer in:

Winkelruimte A1 locatie 150 m²

Noordwijkerhout

VERHUURD

Omschrijving:

Het betreft hier een op zeer goede A1- locatie gelegen winkelruimte in het hart van het centrum van Noordwijkerhout. In de directe omgeving van het pand zijn bekende landelijk filiaalbedrijven zoals Kruidvat, Etos, Hema, Nelson, Lidl, Albert Heijn, Dirk en vele andere bekende ketens gevestigd.

De ruimte wordt geheel casco opgeleverd echter wel voorzien van een toilet met tussenruimte voorzien van wastafel. Naast de entree van de winkelruimte bevindt zich de meterkast met aansluitingen voor water, gas en een groepenkast.

Bereikbaarheid/locatie:

Noordwijkerhout ligt zeer centraal in de Randstad en is vanuit Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag binnen 30 minuten te bereiken. Om in Dorpshart Noordwijkerhout te komen kunt u gebruik maken van een van onderstaande afslagen: – Op de A44 neemt u afslag 3 “Sassenheim/Noordwijkerhout”. – Op de N206 neemt u de afslag “Noordwijkerhout of Noordwijkerhout Noord”

Oppervlakte/indeling:

Circa 150 m² (bvo) geheel gelegen op de begane grond. In overleg met verhuurder zijn er mogelijkheden om de ruimte uit te breiden tot circa 250 m² (bvo).

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening

Servicekosten:

Geen, huurder dient de voorzieningen voor gas, water en elektra op eigen naam te zetten.

Omzetbelasting:

Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.
Winkelbevoorrading kan geschieden via een toegang aan de zijkant en de voorzijde, in overleg is hier ook een mogelijkheid voor aan de achterzijde.
Frontbreedte van circa 11 m¹ en een diepte van circa 16 m¹.

Huurtermijn:

Periode van 5 (vijf) jaar met aansluitend een optietermijn van 5 (vijf) jaar. Een afwijkende huurtermijn is bespreekbaar.

Huurprijsbetaling:

Per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling:

Een bankgarantie ter grootte van 3 (drie) kalendermaanden vermeerderd met BTW.

Opleveringsniveau:

De winkelruimte wordt casco verhuurd voorzien van toilet, meterkast en twee sets openslaande deuren.

Huurprijs:

€ 23.400,00 (per jaar, te vermeerderen met BTW).

Huurprijsaanpassing:

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:

Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Aanvaarding:

Per direct beschikbaar.

Courtage:

Mocht door bemiddeling van ML Housing een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Bijzonderheden:

Elke transactie behoeft de goedkeuring van eigenaar.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging:

ML Housing

L. van der Vlugt 06-54 93 69 58 lars@mlhousing.nl

Website : www.mlhousing.nl

Status:
Type:
Winkelruimte
Oppervlakte:
150 m²
Front breedte:
11 cm
Aantal verdiepingen:
1
Welstandsklasse:
A-1
Branche beperking:
nee
Horeca toegestaan:
nee
Bijdrage winkeliers vereniging:
nee
Personeel ter overname:
nee
Bouwjaar:
1981

Foto's

ML Housing | 06-54936958 | 06-24385453 | info@mlhousing.nl

Op alle werkzaamheden door ML Housing zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Algemene voorwaarden woningzoekenden | Algemene voorwaarden verhuurders